Lépj be a mostani MMORPG-játékok,és Fantasy filmek világába

Olvasd el a Metin, a Hero Online, Florensia, DOMO és még sok-sok más MMORPG leírását és TÖLTSD is le INGYEN

2015 : Amikor az első űrlények megérkeztek a földre, itt akartak maradni. Mi nem engedtük nekik, így úgy döntöttek háború nélkül elhagyják a bolygót, ám elpusztítanak minden, ember által készített és teremtett dolgot ezenfelül ránk küldtek több száz féle fajta szörnyeket. Most itt ragadtunk az egy szál természetben ,a hatalmas szörnyekkel és nincs semmink. Se házaink, autóink, városunk, de még személyes tárgyaink sem. Céltalanul bolyongunk az üres természetben. De itt hgytak valamit a tudtukon kívül, melyet úgy hívnak varázslat...

Az UFÓk

Mindez 500 éve történt. Azóta falvakat emeltünk, sőt városokat, egységesen az egész bolyogón; persze néha vannak nézeteltérések. Varázslóiskolákat neveltünk, lóval és/vagy hajóval közlekedünk. Állattenyésztésből és kereskedésből esetleg kalandorozásból élünk.
Viszont a szörnyekkel a mai napig nem bántunk el, főleg a sárkányokkal vannak bajok.

Sok haláleset történik, hála a szörnyetegeknek

GY.I.K.

A weboldalam szívesen vár segítőket a most induló új témák kidolgozására! Érdeklődni lehet itt: landan.13@hotmail.com (msn)
Az oldal azért jött létre ,hogy összekapcsolja és azonnali leírást adjon a világ legnépszerűbb MMORPGjeiről, melyeknek igazi szerelmese lehetsz.
HA BÁRKI ÚGY GONDOLJA, HOGY NEM SZERETNÉ A LEÍRÁSÁT KÖZZÉTENNI ITT AKKOR NYUGODTAN ÍRJON A FENTI CÍMEN ÉS AZONNAL LESZEDEM.CSUPÁN AZÉRT TETTEM, HOGY AZONNAL MEGTALÁLJÁK A LEÍRÁST. ÉS TERMÉSZETESEN A FORRÁST MINDIG FELTÜNTETEM.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 47
Tegnapi: 12
Heti: 47
Havi: 721
Össz.: 242 304

Látogatottság növelés
Oldal: Történet
Lépj be a mostani MMORPG-játékok,és Fantasy filmek világába - © 2008 - 2018 - adventure.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »