Lépj be a mostani MMORPG-játékok,és Fantasy filmek világába

Olvasd el a Metin, a Hero Online, Florensia, DOMO és még sok-sok más MMORPG leírását és TÖLTSD is le INGYEN

Küldetések

Küldetések

Egy kitalált történet

A küldetések olyan feladatok, amiket teljesítened kell a játékban. Nagy számú küldetés különböző kihívást jelent, ami a játékot szórakoztatóvá és érdekessé teszi. A karakter látványos megjelenítése egyedi és élvezetes atmoszférát teremt.

Kazamaták

Kazamaták

Kihívások csapatjátékosnak

A kazamaták lezárt területek, melyek különleges alkalmakkor nyílnak meg játékos csoportok számára, így kiiktatva az egymás zavarásának lehetőségét. Főként veszélyekkel teli események történnek a kazamatákban, ezért teljesítésükért jutalom jár, fantasztikus tárgyak, és különleges kalandok. Megismerheted a képességeidet, és felfedezhetsz új részleteket ebben a hőstörténetben.

Hódítások

Hódítások

Napi dühöngő háború

Harcolj más játékosok ellen, és vegyél részt a naponta zajló hódító háborúkban. Segíts megszerezni új területeket a népednek, és védd meg azokat a támadóktól! Csak a győztes fél kap jutalmat, és juthat be az új falvakba, ezáltal új kereskedőkhöz és feladatokhoz is jutva.

Stratégiai harcok

Stratégiai harcok

Egyedül vagy mint egy sereg

A Gates of Andaron-ban nem mehetsz csak úgy egyedül a csatába, de csoportban igen, egészen 49 főig. Az R.S.C.S (Valós-idejű-stratégiai parancs rendszer) bámulatos stratégiai lehetőségeket biztosít. Lehetőség van különböző csoportvezetők parancsaira, és az egész csatateret figyelemmel kísérheted a speciális irányítópulton keresztül.

Fajok

Karakterek

Iberia 3 fajnak ad otthont:

  • Az emberek fizikailag gyorsak és rugalmasak. Ehhez még hozzájön, hogy intelligensek és tudják használni az új technológiákat.
  • A macskafélék erősek és kitartó teremtmények. Természethez közel állnak, és kitűnő közelharcos karakterek.
  • A tündérek, vagy Mirhur-ok a mentális és varázs képességeikről híresek.

Karakterek

Karakterek

Minden karakter a következő osztályokhoz tartozhat:

  • A harcosok erősek és ügyesek támadásban és védekezésben egyaránt. Nehéz páncéljuk és átütő erejű fegyvereik is lehetnek.
  • Az éjjeljárók gyors és veszélyes éjjeli harcosok, akik a sötétben jól rejtőzködnek és villámgyorsan odacsapnak.
  • Az íjászok precíz távolsági harcosok, akik a környéket íjjal és nyíllal uralják. Azért közelharcban sem veszélytelenek.
  • A mágusok hatalmas varázslók és birtokában vannak annak a tudásnak, mellyel az elemeket uralják. Nincs páncélzatuk és leginkább a távolból harcolnak.
  • A papok szövetségeseik gyógyítói és védelmezői, de az ellenségre veszélyesek. Nincs páncélzatuk és pálcát, varázsbotot, varázspajzsot használnak.
  • Az idézők kapukat nyitnak más dimenziókba és irányítani tudják a szörnyű teremtményeket. Ki tudják használni más teremtmények képességeit. Védelemként bőrpáncélt hordanak.
  •                                                                                     Forrás: http://gatesofandaron.hu/main/charactersWeblap látogatottság számláló:

Mai: 51
Tegnapi: 55
Heti: 51
Havi: 603
Össz.: 243 942

Látogatottság növelés
Oldal: Gates Of Andaron
Lépj be a mostani MMORPG-játékok,és Fantasy filmek világába - © 2008 - 2018 - adventure.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »