Lépj be a mostani MMORPG-játékok,és Fantasy filmek világába

Olvasd el a Metin, a Hero Online, Florensia, DOMO és még sok-sok más MMORPG leírását és TÖLTSD is le INGYEN

A Hero online egy úgynevezett MMORPG ami tulajdonképpen szerepjátékot jelent. A játék lényege hogy a játékos belebújhat egy karakter bőrébe és a játék során a küldetések és különböző feladatok megoldása során illetve szörnyek leküzdése közben folyamatosan fejlődik.

"A Hero Online Ázsiában játszódik, monitorunk előtt eme földrész mítoszai elevenednek meg. Négy karakter, különféle kasztok, egyedi képességek, tulajdonságok. Felszerszámozható állatok és persze rengetek küldetés vár minket a Hero Online világában." (forrás: www.SG.hu)

Miután letöltöttük a játékot, (a download.com szerver biztos hogy működik) ami 566.88MB telepíteni kell. Regisztrálni a Hero Online hivatalos weboldalán lehet. Miután elindítottuk a játékot és beléptünk az általunk választott névvel és belépési kóddal egy szerverlistával találjuk szemben magunkat. 10 db szerver közül lehet választani Dagon 1-től Dragon 10-ig. A név mellett lehet látni mennyire telített a szerver.

Ha választottunk akkor a következő feladatunk karaktert választani. Egyszerre 3 karakterünk lehet. Mindenki a saját ízlése szerint választhat de VIGYÁZAT!!! A karakterek mindegyike csak bizonyos fegyvert használhat! Bővebb leírást a karakterek információ menüpont alatt találsz.

Miután kiválasztottuk karakterünket és nevet is adtunk neki, kezdődhet a játék! A játék Dragon Castle-ban kezdődik. Ez az egyik központi város ahol megtalálunk minden fő boltot és NPC-t amire szükségünk lehet. A térképek menüpontban van egy Dragon Castle NPC térkép is ezt érdemes használni ha nem akarsz sokat bojongani a városban. Harcolni a város falain kívül lehet szörnyek ellen. Egyelőre kézzel tudunk csak harcolni. A képernyő használatát keresd a menüben!

A szörnyek és feladatok (u.n.:Quest-ek) elvégzése után tapasztalati pontot (u.n.: EXP) kapunk. Bizonyos szörnyek megölése után pénzt vagy egyéb tárgyakat hagy maga után (dropp-ol) amit felvehetünk kattintással vagy az "s"-gomb lenyomásával. A Quest-ek sikeres megoldása után is kapunk jutalmat. Ez általában változik. A Quest-ek menüben megtalálod a küldetések fordítását. 

A Quest-ekről bővebben:

Ebben a játékban 3 féle küldetés van.

 1. Quest (küldetés) 
 2. Legend (Legenda)
 3. Story (Történet)
 • Quest

Általában könnyen megoldható feladatok amiket a beépített szereplőknél (NPC) lehet felvenni. (Az NPC térképet megtalálod a térképek menüpont alatt!) Nincs kapcsolat a questek között. A karakterünk fejlődése során kapjuk a küldetést. Általában minden szinthez tartozik egy vagy több küldetés.

 

 • Legend:

Mint a neve is mutatja egy legendát kell végigjátszanod. Ezek a küldetések egy történetet ölelnek fel tehát kapcsolódnak egymáshoz. Ha az egyik Legendet nem csináljuk meg akkor nem csinálhatjuk a következőt.

 

 • Story:

Alapjában véve ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá mint a Legend-ekre.

 

Ha az aktuális EXP érték eléri a 100%-ot akkor szintet lép a karakter. Minden szintlépésnél kap pontokat amit a 3 fő értékhez lehet elosztani.

A szintlépés három fő értéke:

 1. STR(erő)
 2. INT(Inteligencia)
 3. Dex (Védekezési képesség)
 • STR(erő)

A fizikai sebzésedet növeli. Aki csak erre az értékre rakja a pontjait azt nevezik Full STR karakternek.

 • INT(Inteligencia)

Ez a mágikus sebzést növeli. Minél magasabb ez az érték annál nagyobbat fog sebezni az adott varázslat. Aki csak erre az értékre rakja a pontjait azt full INT karakternek nevezik.

 • Dex(Védekezési képesség)

Minél magasabb ez az érték annál jobban ellenáll a karakter az ellenfél ütéseinek. Ezt az értéket is érdemes növelni mert lehet hogy magasat tud sebezni valaki de nem megy vala semmire ha az ellenfél egy csapással leteríti.

 

A játékban szintén 3 érték befolyásolja az "életedet". Ez a 3 érték a következő:

 1. HP
 2. Chi
 3. sebesülés
 • HP(Health Power vagyis életerő):

Harc közben az elszenvedett ütések értéke levonódik az életerőből. Ha elfogy a HP akkor meghal a karakter. Ilyenkor választhatsz:

 •  
  • Onnan folytatod a játékot ahol abbahagytad (ilyenkor pár % EXP-el elveszik)
  • A legközelebbi városból vagy bolttól folytatódik a játék.(minden boltosnál lehetőség van az elveszett EXP pontokat visszavásárolni ehhez beszélni kell a boltossal és megkeresni az "experience restoration" opciót)
 • Chi (Mágikus erő)

Varázslat használatakor (ide értendő a "sebes futás" is) ebből a varázserőből vesztesz. Ha teljesen elfogy akkor nem tudsz varázsolni.

 • Sebesülés

Ez egy kis zöld csík a Chi érték alatt amit a játék elején még nem is igazából lehet látni. Ez az érték egyre nő amikor sokat harcol (sebesül) a karakter. Gyógyítani meditálással lehet.

 

Gyógyulni és gyógyítani többféle képpen lehet a játék alatt. A 3 értéket a maximumra visszaállítani lehet:

 1. Ételekkel varázsitalokkal
 2. Meditálással
 3. Varázslatokkal 
 • Ételek varázsitalok:

Minden pályán lehet találni boltosokat ahol lehet venni ételeket is meg italokat is. Bővebb infot a menüben találsz.

 • Meditálás:

 Először keress egy védett helyet ahol nem támadnak meg. El kell tenni a fegyvert ("x"-gomb), aztán tudunk meditálni("y"-gomb megnyomásával angol billentyűzeten "Z"-gomb).

 • Varázslatok:

Fejlődés során el tudunk sajátítani nagyon sok varázslatot. Ezek nagy része támadó varázslat. Viszont van egy pár olyan varázslat is amivel magunkat illetve kiválasztott játékost tudunk gyógyítani. Ezt a varázslatot csak a Phisicyan job elsajátítása utén tudjuk használni.

Forrás: www.gportal.hu/heroonline


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 38
Tegnapi: 55
Heti: 38
Havi: 590
Össz.: 243 929

Látogatottság növelés
Oldal: Hero Online
Lépj be a mostani MMORPG-játékok,és Fantasy filmek világába - © 2008 - 2018 - adventure.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »