Lépj be a mostani MMORPG-játékok,és Fantasy filmek világába

Olvasd el a Metin, a Hero Online, Florensia, DOMO és még sok-sok más MMORPG leírását és TÖLTSD is le INGYEN

Free Realms

Free Realms

Online

Fejlesztő

SOE San Diego

Kiadó

Sony Online Entertainment

Platformok

Windows, PS3

Kiadási dátum

2009. április 29.

Műfaj

Fantasy, MMORPG

Játékmódok

többjátékos

Adathordozó

szabadon letölthető

Irányítás

billentyűzet, joystick, egér

A Free Realms egy fantáziavilágban játszódó Massively Multiplayer Online Role-Playing Game (MMORPG), melyet a Sony Online Entertainment (SOE) fejlesztett. A játék PC változata 2009. április 29.-én került bemutatásra. A PlayStation 3 változat megjelenéséről 2009 májusában még nem volt hivatalos adat. A Sony Online elnöke, John Smedley, közölte a játék elérte az 1 millió regisztrált játékos 18 nappal az elindulása után.

A játék

A játék szabadon letölthető és ingyenesen játszható. A PC verzió a hivatalos Free Realms siteról vagy a Miniclip oldalról érhető el. Miközben a játékos elkészíti a karakterét a háttérben az ehhez szükséges adatok letöltődnek. Ez így történik a játék közben is, az aktuálisan szükséges adatok valós időben töltődnek le, ezzel elkerülve a hosszú letöltési időt.

A PlayStation 3 verzió a PlayStation Network-ön keresztül érhető el.

A játék kínál egy opcionális előfizetési lehetőséget havidíjért. Ez az előfizetés maximálisan 3 karakterrel használható fel és azonos időben egy hálózatról csak egyszer futtatható a játék. Később lehetséges egy családi csomag megjelenése mely engedélyezi a több gépről az azonos időben történő játékot.

Minden játékos választhat munkák közül mint például felfedező, ninja, postás, gyógyító, kovács, bányász, harcos, íjász, kincs vadász, varázsló, séf, stb. de akármelyiket kipróbálhatja anélkül hogy új karaktereket kellene készítenie.

Guinness rekord

2009 Június 2.-án a The Dares és a Sony Online Entertainment egy új Guinness Rekordot állított be, az első olyan koncert, mi egyidejűleg a valóságban és a virtuális térben is zajlott. Ez az esemény az E3 játék találkozón Los Angelesben, mialatt a koncert virtuális változata a Free Realms játékban zajlott.

A Free Realms képregény

A képregény számonként 3,99 dollárba kerül. Tizenkét kiadás jelent meg, mindegyik egy egyedi egyszer használható kóddal amiért a játék virtuális világában jutalom jár. DC Comics által került kiadásra. A képregény írója J.S. Lewis. A képregény főszereplője a szőke és kék szemű Dane Kensington, egy harcos, aki kalandra indul annak a reményében hogy erősebbé válik.

Forrás: www.wikipedia.hu

Gameplay videó:  http://www.youtube.com/watch?v=P11CjhJ__Ok

(úgy 4 perctől érdemes nézni)
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 44
Tegnapi: 55
Heti: 44
Havi: 596
Össz.: 243 935

Látogatottság növelés
Oldal: Free Realms
Lépj be a mostani MMORPG-játékok,és Fantasy filmek világába - © 2008 - 2018 - adventure.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »