Lépj be a mostani MMORPG-játékok,és Fantasy filmek világába

Olvasd el a Metin, a Hero Online, Florensia, DOMO és még sok-sok más MMORPG leírását és TÖLTSD is le INGYEN

CABAL

Hogyan jutok a játékhoz? Kell érte fizetni?
A CABAL Online ingyenes. Ez azt jelenti, hogy sem a játékért magáért nem kell fizetni, sem havonta azért, hogy játszhass. Ingyenes letölthető.A költségeket az Item Shopból fedezik a készítők. Ebben különféle "extra" dolgokat tudsz vásárolni, pl. Premium Platinum Service-t, ami többek között a szintlépést gyorsítja meg (25%kal), de további bónuszokat is ad.
 

A cabalban gyors a szintlépés? És meddig?
-Igen gyorsan fejlődsz, valakinek lassúnak tűnik az eleje, de van akinek még gyorsabb nagyobb szinten,de a játék igazából gyorsan halad 140-150ig..utánna lassabb lesz a dolog..de akkkor már a szórakozás teljes tára áll előttünk a cabal világában!

Cabal-ban mennyire szól minden a pénzről? Lehetnek jó cuccaid anélkül is hogy ingame-pénzt vennél neten? Ki lehet jönni az "ingyenes" játékból úgy hogy ne legyél koldus?
- Hát igen,jó kérdés.Sajnos azt kell mondanom ahoz hogy telegyél a "legmenőbb és a legerősebb",igen azt kell mondanom sok pénz kell,és ezt nem könnyű megszerezni. Mint a többi hasonló játékban, itt is attól függ hogy mennyi pénzed, hogy mekkora szerencséd van ill. hogy hogyan tudsz a pénzzel "bánni".
Amiatt nem kell aggódnod, hogy teljesen elfogy, hiszen pl. a küldetések rengeteg pénzt adnak - igaz, hogy csak nagyobb szinten, de addig annyira nem fontosak hogy nagyon jó és "fullos" cuccaid legyenek.

Droppokra vagy kereskedelemre van inkább kihegyezve a Cabal?
-Droppokra. Bár ez érdekes kérdés.Mert ha sikerült olcsón venned a cuccokat,és eladod drágán meglehet belőle élni.

Piac, trade, cserebere, veszek-eladok van Cabalban? Ha van mennyi időt vesz el?
Természetesen lehet csak "kiáltozással" eladni cuccokat, ilyenkor a játékossal egyszerűen tradelni kell. Vannak ezenkívül Shopok is, amiben a játékosok az áruikat kínálhatják. Ezeknek a shopoknak külön Channelek vannak.

Mit jelent ez a channel? Ha átmegyek másikra,új karaktert kell kezdenem?
-Nem! A játékban jelenleg 3 úgymond "NAGY"szerver vagy "bolygó" található. Mercury,Mars,Jupiter. És ezeken belül vannak a channelek melyen bátran ugrálhatsz ,ha valaki zavar téged.

Új skilleket a boltban kell venni? És mikortól érdemes? Buffot vegyek elöbb vagy támadó skillt?
-Igen, a kezdő pályákon az "Instructor" nevű emberkéknél vehetsz varázslatokat, melyet pénzért kell megvenned. A buffok ugyanolyan fontosak, mint a támadó skillek. A legelső buffot, a "regeneration"-t csak az elején érdemes használni, később alig lehet érezni a hatását.

Amugy mi a játék vége? vagyis fejlödsz fejlödsz, aztán lesz valami clan war, vagy ostrom vagy fosztogatás vagy valami?
A játékban többféle "cél" is van, amiket elérhetsz. Vannak instant dungeonok, ezek közül a nagyobb szintűeket már igazi kihívás egyedül végigvinni. Ezenkívül a játékban két nemzet is van, a Capella és a Procyon, amik között háborúk dúlnak.

Mik azok a Nemzetek?És van valami előnye vagy hátránya?
- A játék fő célja a "jók és gonoszok" harca. Vagyis Capellák és a Procyonok háborúja. Nincs különbség a két nemzet között. Az országodat 95-ös szinten választhatod ki. 95+ szinten már olyan pályákon járhatsz ahol az ellenség nemzetébe tartozó player-nek Nevét, Klánját,és írását se látod, ezek a War Map-ek! Ezért meggondolandó mit választasz . A www.cabalonline.com pedig van bal oldalt egy kis táblázat minden szerveről mely mutatja hány százalék az aránya a két nemzetnek. Ezt vedd figyelembe. Mert ha előnyben van a másik nemzet, tudomásul kell venned hogy nehezebbek lesznek számodra a háborók. De ilyenkor az ellenség legyőzéséért nagyobb jutalmat kapsz.

Skillezni hogy kell? Azaz hogyan növeljem a Varázs képességemet?
Ha K betűt nyomsz, látod, hogy éppen melyik Ranknál tart a skilled és ezen belül melyik szinten/mennyi kell a következő rankhoz. Egyszerűen skillek használatával fejlesztheted. Nagyobb szinten érdemes olyan itemeket beszerezni, amelyek Skill exp per hit + 3 vagy +4 bónusszal rendelkeznek.

Szerverekre való bejutás? Vagy ez hogy megy Cabal-ban?
-Egyelőre jól. Nem kell ki-be lépkedned mert van hely szervereken. De ahol nincs még ott is jelzi kilépés nélkül ha üresedik.

Melyik a Legerősebb karakter?
-Nincs olyan hogy legerősebb. Gondolom ezt mindenhol hallod. De ha most Episode 2-ben hivatkozhatok a honlapon készült szavazásra, akkor azt kell mondanom 204 emberből 64 a Force Blader-re szavazott.

Mennyi időt kell beleölnöm a játékba? Hogy 100+ legyek?
1-2 hónap alatt simán megvan, ha skillezel is közben. Főleg ha hétvégén és délután is tudod tolni.

Irányítása?Kezelhető?
- Hát vannak játékok melyeknek jobb. Ha elkezdesz a cabal-al játszani anyira megszereted hogy észre se veszed az irányítását.
nem nagyon nézhetünk lefelé karakterünkel. És hogy nem jelzi semilyen ábra se hogy hova tart a karakterünk kattintás után.

Forrás: http://darksiteonline.gportal.hu/gindex.php?pg=26359722

Egy videó, ahol mindent megtudhatsz a Cabal nevűMMORPG-ről.

http://www.youtube.com/watch?v=kVVaRiW0MKs

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 34
Tegnapi: 55
Heti: 34
Havi: 586
Össz.: 243 925

Látogatottság növelés
Oldal: Cabal
Lépj be a mostani MMORPG-játékok,és Fantasy filmek világába - © 2008 - 2018 - adventure.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »