Lépj be a mostani MMORPG-játékok,és Fantasy filmek világába

Olvasd el a Metin, a Hero Online, Florensia, DOMO és még sok-sok más MMORPG leírását és TÖLTSD is le INGYEN

2Moons ismertető

Ezt a tesztet azért végeztem el, mert a GameStar magazinban nagy sikert, meg sok szépet írtak a játékról. Mi van? Nah, járjunk csak ennek utána:

Letöltöttem, fel is települt, szépen, ügyesen. Elindítom a patchert és várok… várok… Még mindig nem töltött be… Nah, végre. Mi ez a Combinating data? Semmi információ nincs arra, hogy mégis meddig fog ez tartani, csak letölt, kombinál, letölt, kombinál. Nade, én edzett vagyok, kibírtam. Elindul. Nem tudom, hogy ki volt az, aki ehhez a szutyokhoz a képeket csinálta, de nekem hánynom kell, olyan ronda lények vannak ábrázolva. Semmi brutalitás, csak szegény annyira csúnya, hogy ezt nem lehet kibírni. Belogolok, és nézem, hú de sok szerver van. Kettő alap, és azokon belül még 5-5 channel. Ez biztos király játék lehet. Nekikezdek a kari generálásnak. Semmi, szinte semmi se változott ahhoz képest, mikor kijött a játék, ugyanúgy csak a modellt választhatod ki, és elnevezheted. Semmi beállítási lehetőség. Kész a kari. Connect. Mondom connect! Nem, előbb még külön újra csatornát kell választani, mert automatikusan elvette a jelölést onnan. Nah, végre bejutok, már tölt! IGEN! Hé? Mi ez a bazinagy fekete Accalim logó? És miért ilyen kicsi a felbontása? Aj-aj. Elindulok, fél órás bolyongás után a fővárosból, grafika ugyanolyan gagyi, mint volt. Persze-persze, 1.6-nál jobb, de Silkroad simán odaveri. Ami közvetve megütött, hogy karim azokkal a pocsék animációkkal, amikkel meg lett áldva, csak úgy lazán átsétál a kerítéseken, fákon és még számos környezeti elemen. Nem tudom, szerintem Neo örült volna, ha ilyen képességei lettek volna. Másik iszonyatosan zavaró dolog, a reklámok. Egy dolog, hogy vannak, de a baj az, ahogy vannak. Nagy, bumszni fehér téglalap, teljesen elüt a környezettől, ott piszkálja a szemed, elveszi a játéktér szép részét. Aztán jöhet a siker kérdése. Hol itt a siker? Egy játékos sem volt a fővárosban! Biztosan már mind 200-asok, mert annyira jó lehet tolni ezt a játékot, hogy állandóan csak instáznak (egyébként egyáltalán van insta?). A zene, és a hangok egyaránt bénák, idegesítőek, ismétlés, ismétlés… ÁÁÁÁ. Aztán másik érdekes kérdés a korhatár. Minek kérem erre 17+os korhatár? Mikor ebben egyetlen durva dolog a sok ronda háttérkép, meg a reklám. Még a Hello Kittyben is több vér van, mint ebben.

Összességében: Nem tudom, hogy miről beszéltek a GS-es Szerkesztők, mikor azt a bizonyos SIKER szót leírták, mert ennél bármi jobb. Akinek egy kicsit is felkeltettem az érdeklődését azért ne habozzon, hagyja a francba azonnal. Ennél bármelyik MMOval jobban jár.
Aki mégis vérbeli mazochista lenne, annak tessék, én nem állok az útjába:
2moons.acclaim.com

Glerikud

Forrás:  http://h3magazin.wordpress.com/2008/02/25/2moons-ismerteto/

Ime pedig egy Gameplay video: http://www.youtube.com/watch?v=cj3jg-PAsNI


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 19
Tegnapi: 12
Heti: 19
Havi: 693
Össz.: 242 276

Látogatottság növelés
Oldal: 2MOONS
Lépj be a mostani MMORPG-játékok,és Fantasy filmek világába - © 2008 - 2018 - adventure.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »