Lépj be a mostani MMORPG-játékok,és Fantasy filmek világába

Olvasd el a Metin, a Hero Online, Florensia, DOMO és még sok-sok más MMORPG leírását és TÖLTSD is le INGYEN


Dragon oath

A Dragon Oath annyira sikeres világszerte, hogy az utóbbi két évben 30 millió játékost sikerült „megkaparintaniuk”. A játék hivatalos honlapjára látogatva az érdeklődők részletesen megismerkedhetnek az MMORPG-vel, hiszen a szerepelők bemutatásán és a játékból száramzó háttérképeken túl, közösségi fórum is található, ahol a játékosok megoszthatják egymással a Dragon Oath-beli kalandozások során szerzett tapasztalatokat is.

Kiegészítő, mely mondhatni újonan a játék szíve:

Kérdés: Egy kis infot az “Age of Destiny”-ről kérlek.
Martin Tan: Minden egy eskűvel kezdődött. Lángok és sikolyok töltik meg az éjszakai eget. Egy fiatalember a falu szélén ücsörögve gondolkozik azon, hogy az égő falu miként végződhetett így. Az ok természetesen a háború. Egyszer rég a Középső Birodalom és a falu békében élt. Az országban nyüzsögtek az elveszett lelkek, az erős sárkányok és hatalmas harcosok, kik legendás erőket birtokoltak. A sötét erők belekeveredtek a harcba. Ahogy nőtt a halottak száma az ország egyre nagyobb káoszba borult. A fiú, aki faluja szélén ült, tudja mit kell tennie, így elindult hogy beteljesítse végzetét. Kung Fu mesterektől tanult miközben utazott. A messzi Su Zhou helyre utazott és a Yan Tomb messzii földjein kereste a legendás sárkány maradványait, mely békét hozz a földjeikre. Az útján veszélyes ellenségekbe ütközött, de semmi sem állíthatta meg. A harcos nem bírta egymaga a terhet, és bátorságtől és becsülettől telve ordított, hogy ébredjenek fel a népek. Onnantól kezdve egyre több hős jelent meg hogy segítsenek egymáson a gonosz legyőzésében. Mindannyian megesküdtek a Legendás sárkányra “Bladewind”-re, hogy megmentik a földjüket. Együtt sokat harcoltak, hogy felkelltsék a Sárkány sorsának a figyelmét. Sikerülni fog vajon?

Kérdés: Mi a legizgalmasabb része a kiegnek?
Martin Tan: Szerintem az artifact fegyverek és a repülő Sárkány mount a “Bladewind”. Akik látták az Avatart és szeretnének repülő mountot, azoknak most itt a lehetőségük megszerezni!

Kérdés: Mire jó ez a mount? Mit kell csinálni hogy megszerezzük?
Martin Tan: A legnagyobb dolog a kiegészítőben. Hatalmas fogakkal és karmokkal rendelkezik, és tüskés farokkal, amely 70% plussz sebességet ad a játékosoknak. A játékosok mindent beláthatnak majd így és még barátaikat is szállíthatják a mounton. Sokkal gyorsabb lesz a szintlépés éppen a sebességnövekedés miatt. A Lucky Bingo és Mester/tanítvány pontokból lehet megszerezni.

Kérdés: Új fegyverek?
Martin Tan: Artifact fegyvereket raktunk be a gamebe. 4 újféle A.W. lett: Melting Falchion, Traceless Sword, Blue Silver Circle, Windstone Fan, mindegyiknek megvan a maga előnye és képessége. Kell itemeket szerezni és lecraftolni őket. Ezek a fegyók aztán odacsapnak, sokkal jobb lesz tőle a játék.

Kérdés: Nehéz megszerezni ezeket?
Martin Tan: Nem nehéz megszerezni. Lesz néhány speciális küldetés, amivel meg lehet szerezni ezeket. Nem akarjuk hogy a játékosok vesztegessék az idejüket.

Kérdés: Milyen lesz a Yan Tomb és a Swallow’s Duck?
Martin Tan: Mindkettő lenyügöző hely lesz. A yan Tomb 9 emeletnyi mély lesz. Mindegyik szinten gonosz teremtmények és kis bossok lesznek. A legmélyén Knig Yan lesz a démon maga. A lángoló kardjával próbál majd elpusztítani minket. Ha valahogy sikerül megölni, akkor megkapjuk King Yan gyöngyét, amit páncél darabokra lehet cserélni. Swallow’s Dock pedig olyan hely, mintha egy filmben játszanánk.

Kérdés: Az új küldetésekről beszélj légyszíves.
Martin Tan: A küldetésekben szerettük volna a játékosokat még jobban bevezetni a Dragon Oath világába. Minden küldit megjutalmatunk értékesebbnél értékesebb dolgokkal. Mindenben szeretnénk segíteni a játékosokat.

Kérdés: Mikor jön a kieg?
Martin Tan: Február 2-tól elérhető.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 39
Tegnapi: 55
Heti: 39
Havi: 591
Össz.: 243 930

Látogatottság növelés
Oldal: Dragon Oath
Lépj be a mostani MMORPG-játékok,és Fantasy filmek világába - © 2008 - 2018 - adventure.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »